Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10 12:44 - СИНЯТА КРЪВ, БЪЛГАРСКИЯТ БОЛЯРСКИ РОД ДУЛО, УКРАЙНА или СВЕТОВНА ЛИ Е ВОЙНАТА ДНЕС
Автор: vedra79sineva Категория: Други   
Прочетен: 271 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.10 13:00


"България - ето това е велик народ. Българският народ има велика сила, велики традиции и днес е много важно да се върнем вкъщи, да не даваме тази земя на никого и да се възродим, с много голяма Любов в сърцата, без разлика на каква религия принадлежим. Трябва да възстановим своята родова памет, любов към ближния и да приемем силата на Великата Любов на Твореца. 
СЛАВА НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!"

изказване на княгиня Лейлия Борисова Пугачова


 
image
фиг.1

1. Произход на синята кръв.     
     През лятото в тревата е пълно с малки гущерчета. Опитвали ли сте да хванете едно от тях? Ще ви се изплъзне и ще остави своята опашка. Но ако успеете да го хванете и проведете малък експеримент с него като му направите безобидна раничка, може да останете учудени; тя няма да прокърви в червено. Кръвта, която ще потече ще бъде със синьосивкав цвят. Навярно се питате дали аз съм причинила подобна болка на животинката, за да разбера цвета на кръвта ѝ. Не, но имам котарак, който го направи. Той си игра с едно гущерче и когато аз видях раничките по телцето му, се оказа че те са се пострупили в синьо. Спасих животинката от моя котарак Милушко, защото го пуснах в съседския двор.         
     Днес сред масите е разпространена информацията, че кръвта на аристократите се нарича синя само символично, за да се подчертае техния ранг. Обществото дори ги счита за мързеливци и готованковци, защото живеели охолно на гърба на обикновения народ. Обаче, малко хора знаят, че аристократите наистина имат синя кръв и това се дължи на високото количество цинк в нея. Начинът на живот, който води аристокрацията не е въпрос само на класа, а на статут и най-висока позиция в обществената йерархия. Аристократите са по-надарени интелектуално и творчески от обикновеното човечество, затова справедливо водят най-висок стандарт на живот.        Истината е, че съвременното човечество не е живяло по пещерите като диво племе. Човешкият вид хомо сапиенс винаги е бил в цивилизацията, от самото си създаване. Да, имало е човешки видове, които са живели по пещерите, ловували са дивеч, но те са друг вид, друга "порода" хора и ние не произлизаме от тях. Те са съществували до миналия век, когато окончателно са били прибрани от пещерния си начин на живот, за да бъдат изследвани от учените. Всички сме чували за "човека" йети - той е един от тези човекоподобни същества. Но ние сме изкуствено създадени и не произлизаме от тези примитивни хора с ограничен умствен капацитет.      
     Да поговорим за човешките гени - тези на аристократите и на обикновения народ. При аристокрацията геномът е формиран единствено и само от рептилски гени. Рептилски означава змийски. А при обикновените хора имаме и змийски, и маймунски ген. Макар да съдържаме маймунски гени, ние не сме произлезли чрез дългогодишно "самокултивиране"", от маймуни да станем хора. Истината е, че наистина сме създадени от по-високо развита рептилска извънземна цивилизация. Тази цивилизация е на драконите и за нея се разказва в културата, фолклора и легендите на всички народи. Специално в българските народни приказки тези дракони са наричани "змейове". Те не можели да устоят на красотата на човешките жени и крадели моми, за да се женят за тях. По този начин е създадена земната аристокрация.       
     В този ред на мисли искам да вметна, че змията е най-интелигентното животно на планетата. Когато е изправена в покой (като отсечка), тя символизира правата мисъл, до която се достига по праволиненен път. Когато е в движение тя "показва" така наречената "вълна на живота", при която имаме спадове и върхове в духовното развитие. Когато е завита на кравай, змията символизира спиралата на еволюцията, по която се изучава знанието и са образувани образователните системи в световен мащаб. Змията е най-съвършеното и мъдро животно. Това твърдят художниците, понеже от всички твари, тя е най-лесна за изобразяване. А колкото едно животно е по-съвършено, толкова е по-лесно да го нарисуваш или скулптрираш. Още, когато змията е изпъната в права линия символизира единението, а когато се движи - дуалността на света.    
      Вече можем да си обясним защо аристокрацията живее като изключително затворена каста. Защото едно от нейните призвания е да пази "чистото ДНК"" на рептилския ген. Заради това, тя не бива да се кръвосмешава с обикновения народ.
2. Петте елемента и техните елементали. Петият елемент. Човекът като стихия.          Чували сме, че света, в който живеем е дуален (пример: мъж - жена, ден - нощ, светлина - тъмнина). Нашият свят е такъв, защото планетата Земя е жива и в нея доминира женският принцип. Масоните казват "Всичко е в жената.", защото плодородието е в жената. Без него няма да има живот.      Тази идея доста се интерпретира от творците, затова ще дам един пример от текст на песен на журналиста и текстописец Мартин Карбовски, в изпълнение на емблематичната Лили Иванова: "Този свят е жена. Морето е нейна стихия." (виж видеото по-долу)  
      Според принципа на полярността на Хермест Трисмегист: "Всичко е двойнствено, всяко нещо притежава 2 полюса."" Ще си послужа с този принцип като пример, за да илюстрирам мъжкото и женското начало. Макар че, ние като хора, пребиваваме на физическо ниво само с единия пол, на ментално и духовно ниво в нас са обединени и двата пола. Лявата част на тялото ни е женска и се ръководи от дясното полукълбо на мозъка, което е интуитивно (още свързано с шестото чувство). Дясната част на тялото ни е мъжка и се ръководи от лявото мозъчно полукълбо, свързано с логиката. Женското начало е свързано със сърцето, а мъжкото начало е свързано с мозъка. Според кардиолога д-р Румен Стоилов, сърцето също съдържа мислещи клетки, като тези в мозъка. Затова то умее да предчувства.      
      След като уточнихме мъжкото и женското начало, не само като пол, но и като принципи на проявление в света, нека да изясним стихиите, които ръководят мъжкото и женското като начала на полярността в природата на нашата планета Земя. Мъжкото начало е под влияние на Слънцето и е огнено, разрушително, постоянно, неизменчиво. Женското начало е под влияние на Земята и е течно, съзидателно, непостоянно, изменчиво. Огънят и водата са 2 елемента в природата, които изграждат човешкото тяло и в синхрон функционират у него. Ние сме топли, нормалната ни температура е между 36-37 C. Същевременно сме водни, защото във всички клетки от нашето тяло има вода. Както знаем въздуха, по специално кислорода, без който не можем, попадайки в тялото ни гори вещества, които сме приели чрез храна и ги превръща в енергия. (Това е алхимична реакция на нашето тяло) Вследствие на това изгаряне, ние отделяме вода (пот, урина)       
     Рано сутрин във въздуха се съдържа един особен елемент, наречен "етер"" или ""прана". Ние вдишваме тази прана и по този начин захранваме с нея нашите дух и душа. Етерът се съдържа в оригиналната Менделеева таблица под знака на 0 (нула). А нулата не е число, тя е пасив с огромен капацитет , който може да се активира във всеки момент. Този пасив бележим с цифрата 0. Менделеевата таблица, с която днес си служат учените и образователните системи е цензурирана и в нея не фигурира етерът като химичен елемент.       
     Всъщност елементите в света не са 4, а са 5: въздух, вода, огън, земя, етер. Всичките 5 се съдържат в човека и се ползват от него, за да живее и функционира правилно насред земната природа.      
      Всеки елемент в природата притежава свой "елементал", който го стопанисва. Елементалите са живи същества, наричат ги също "гноми" и както ни показват народните приказки са дребнички като педя джуджета и тролове. (пример: Педя човек, лакет брада)       
     "Елементалите са много дълбоко свързани с растителното и животинското царство и дори с човешкото, ако им дадем шанс да ни доближат, като живеем по-близо до природата. Те неуморно са загрижени за такива задачи, като възстановяване на аурата на растенията, листо по листо и на ливадите, стръкче по стръкче." (виж 1, в "Използвани източници" най-долу) Ние хората пряко сме свързани с растенията и техните елементали, защото вдишваме кислорода, който произвеждат растенията, за да горим веществата в организма. Огънят също има свои елементали, които да го поддържат и да се грижат за него. Това са саламандрите. Водата, която пием и отделяме, се поддържа от серените (русалките). Има множество примери за моряци, които са виждали русалки в моретата и океаните.       
      Като извод от написаното по-горе можем да кажем, че човекът не само съдържа петте елемента въздух, вода, огън, земя, етер, а си служи с тях и ги подчинява в своята дейност. Животните също съдържат петте елемента, но не могат да ги подчинят на дейността си. Тази разлика между човека и животните показва, че човекът не е "най-еволюиралото животно."  Човекът е стихия. Както въздухът, водата, огънят, земята, създават урагани, порои, потопи, пожари, вулкани, земетресения... Така и човекът създава наводнения, пожари, войни, епидемии, вируси, чуми, пандемии... Иска или не, човекът променя природата - понякога несъзнателно, понякога съвсем целенасочено. Болезнен факт на тази тема е Глобалното затопляне, при което вследствие на неправилната човешка дейност, температурата на планетата се е покачила с цял градус и ледниците на полюсите се топят. Друг болезнен факт е атомната бомба по време на война или пандемията с Covid, която се случи през последните години. 
3. Дракони (Змейове).     
    
Както уточнихме, всички сме чували за дракони и змейове, които са крадяли красиви моми и са се съвокуплявали и женели за тях. Тази приказка е истина. А тези змейове са с извънземен произход и са носители на синя кръв. Ето как възниква аристокрацията.    
     В основата на аристократичното родословно дърво на Европа стоят Род на Огъня и Род на Водата. Северният Род на Огъня дарява мъжко потомство, а Южният Род на Водата дарява женското потомство. До момента на сродяване от потомството на тези два рода се изисква пълна непорочност. Това се нарича Обет за брак. От самото си раждане, момичето и момчето са предопределени един за друг. Те трябва да са целомъдрени и преди, и след като встъпят в брак. Дори минимална изневяра от тях е въпрос на кръвосмешение. Още, съществува метод, по който това кръвосмешение се наказва със смърт. Виждаме че мисията на аристократите да пазят чистото ДНК на народа и нацията съвсем не е лека, а е много отговорна.     
     Северният Род на Огъня е под влияние на Слънцето, а Южният Род на Водата е под влияние на Земята. Слънцето и Земята са във взаимно равновесие и взаимодействие, под влияние на които се създават хората.     
      Българската дума "хора" се употребява за целия народ. Тя има древен произход. Състои се от сричките "Хор" и "Ра". Бог Хор или Дионис е древноегипетско божество на Бог Слънце - Ра. (фиг.2) Вече всички знаем за светилище на бог Хор по нашите земи. Това е Перперек, който гърците наричат Перперикон.  
image
фиг.2


    4. Короната на Ищар и българският болярски род Дуло. (виж второто видео най-долу)

image
фиг.3
ОРИГИНАЛНИЯТ НЕЦЕНЗУРИРАН
ПЕЧАТ (ЕМБЛЕМА)
НА РОДА ДУЛО


       Владимир Расате е бил съпруг на руската княгиня Олга. Като владетел и княз, той е притежавал корона, показваща неговия сан. Както всички аристократи в света, болярският род на цар Симеон е с рептилска (змийска) кръв и не притежава маймунски гени. Целият му геном е със змиийски произход. "Аристокрацията е призвана да управлява и да движи света напред."             
      В рода на Олга има още една корона, която също се предава по наследство, но по женска линия. Това е короната на Ищар. Тя е с извънземен произход. Тази корона е изследвана в Америка, в Лос Анджелос. Резултатите от изследването вероятно са били шокиращи, щом от там са казали, че такава корона не може да съществува, "не може да съществува такова нещо".      
      Тъй като родът Дуло е призван да се сродява с дворянския род на княгиня Олга, то ние макар и косвено, също се ползваме от силата на короната на Ищар и носим отговорност тя да не ни бъде отнета.       
     Родът Дуло като драконов род е с изцяло рептилски гени. Затова този род също е отговорен правилно да управлява и движи човечеството напред.     
     Да се върнем на Короната на Ищар. Нея и нейното описание може да видите в следващото видео:  
     Във видеото се показва и анализира самата корона. Аз ще си позволя да напиша и някои мои наблюдения и разсъждения, относно този древен артефакт.      На короната се вижда изобразена така наречената "гръцка плетка", която гърците са присвоили от траките. (фиг.4)  
image
фиг.4

    Още на короната са симетрично изобразени 2 дракона. Защо точно 2? Може би, защото в окултната наука аритмософия, с 2 бележим женското начало. Защо дракони? Читателят вече сам може да отговори на този въпрос. Тази корона се носи само от жени княгини. Короната е инкрустирана с истински сини камъни, които символизират синята кръв и чиста ДНК на княгинята.     
    Най-отпред на короната, точно над третото око, е изобразена релефна розета, инкрустирана със син камък. Според мен тази розета изобразява Звездата на Давид, по известна като Соломонов печат. А от възхода на Ренесанса знаем, че Давид е символ и мъжки идеал за цялата европейска култура. В Библията е написано, че Богородица - Дева Мария, майката на Иисус е от Давидовия род. На короната Звездата на Давид е вписана в кръг с център точка, който е символ на Ра - Богът Слънце. (фиг.2) По периферията на тази розета са изработени 12 релефни точки. В аритмософията числото 12 е свещено. Пример: 12 са Христовите апостоли, 12 са часовете на деня, 12 са часовете на нощта, 12 месеца има в годината и т. н. Числото 12 се изобразява с цифрите 1 и 2. Вече казахме, че с 1 бележим мъжкото начало, а с 2 - женското. Те заедно 1+2=3 пораждат числото 3. Тройката е техен продукт или тяхно поколение. По този начин самата Света троица е вписана в Короната: 1 - мъж, баща; 2 - жена майка, 3 - продукт, потомство.     
    Короната на Ищар е симетрична. В нея са вписани и женски, и мъжки символи от тайното знание. Короната е с един висок връх, а единението и числото 1 са характеристики на мъжкото начало, защото духът е единен: "Единението прави Силата." Още короната носи 2 рога. Драконите на нея, освен люспи, имат и пера.      Цялата корона е скулптирана и изкована от сребро. Може би защото среброто е свързано с Луната, която има особено влияние върху женското начало.    
    Вече казахме, че тази корона се предава от княгиня на княгиня. Предполагам и е логично да има корона от злато, която носи князът и тя се предава от княз на княз, от род в род. Предполагам, че е златна, защото златото символизира Слънцето. А мъжкото начало и пол са свързани със Слънцето. Тази мъжка корона е "короната на властта", а сребърната корона на Ищар е женска "корона на обреда".       
    Днес короната на Ищар се носи от княгиня Лейлия Борисова Пугачова. Тя е омъжена за мъж от северното разклонение на нужното родословно дърво. Княгиня Лейлия разказва, че короната има направена защита. Всеки друг, на който тя не принадлежи, умира след като си я сложи на главата. И това е проверено, защото има такива смъртни случаи. Княгинята разказва, че като си сложи короната на главата, слепоочията от двете ѝ страни се затоплят и тя добива усещането, че под езика ѝ тече кръв. Короната съдържа течност на 70 000 години; тази течност убива всеки друг, който сложи короната на главата си. Още короната на Ищар е творение на 4 стихии и се носи от човек, който е от петата стихия на етера. За целта се проверява не само дали княгината е тази, която е сложила короната; още се проявява дали ДНК на княгинята е чисто. Следователно, ако княгиня Лейлия е изневерила на своя мъж, тя ще плати за това с живота си.        
     Короната на Ищар е тази, която е търсил Александър Македонски по време на своите походи.      
    Освен короната, княгиня Лейлия показва и артефакт от 200 плочки, гравирани на Глаголица, които съдържат тайно знание, дадено от Бог в Негово "обръщение към народа". Всъщност Глаголицата е азбуката, дадена от Кирил и Методий. А азбуката на която пишем и четем днес е създадена по време на Златния век на България, от книжовниците на Симеон Велики. Тя се нарича Българица. Излиза, че плочките са на старобългарски и няма причина да не могат да бъдат преведени. Предполагам, че те ще бъдат разпространени и сред обикновения български народ, когато му дойде времето.       
    Короната, с която разполага княгиня Лейлия и показва на българския народ днес, се е пазела през цялото време от древността в княжеския род и се е предавала от майка на дъщеря. Последният ѝ дом е Украйна. А текстът на Глаголица е даден от Бог на княгиня Олга по време на нейно прозрение. Плочките с Глаголица също до скоро бяха в Украйна.       
    Вероятно тези артефакти, след като ни бяха показани, отново са прибрани в Киев - столицата на Украйна. Но правото над тях си остава само за народа на Русия и България.       
    Повече за короната на Ищар, плочките на Глаголица, княгиня Олга, княгиня Лейлия, може да видите във третото видео най-долу. 
5. Български боляри и руски дворяни - родове на магове.     
    След като съпругът на Княгиня Олга - Владимир Расате е починал, тя оставя своята дъщеря Златозара за отглеждане и възпитание при Симеон Велики.       
    По това време руският дворянин Свети Киприян е обучавал монаси в Христовата вяра. Той е бил в тесни отношения с българския болярин Боян Мага. Съвместната духовна дейност на тези двама посветени е допринесла за "духовният подем на Киевска Рус" - столицата на Украйна.       
    Една от мисиите на княгиня Лейлия била да погребе Владимир Расате в България. Днес неговият истински гроб е във Велики Преслав. Неговата съпруга княгиня Олга е богомилка.      
    Официално се твърди, че Богомилството като Учение, а не като ерес, е възникнало в царския двор на Симеон Велики, сред неговите роднини и подчинени. 
     Основоположникът на Богомилството е  цар Петър, по-известен като поп Богомил. Най-известния висш български маг на това учение е Боян Мага. Всички в царския двор по това време са били магове, защото са завършвали Магнаурската школа. Тя е окултна школа за просветление и посвещение. Официално се казва, че тя е наречена "магнаурска", защото в близо до нея имало горичка, наречена Магнаура. Но аз съм на мнение, че коренът "маг" е в основата на значението на името на тази школа. Още, съществуват 2 понятия "маг" и "магьосник", а хората ги бъркат. Магьосниците служат на тъмнината, а маговете на светлината. Като се казва, че Боян е бил най-висшият български маг, се има предвид, че той е можел да дематериализира своето физическо тяло и да го превръща във вълк.       
     А сега да се върнем на драконите. Всички висши магове, произлизащи от драконово родословие, би трябвало да могат да се дематериализират и да се превръщат в дракони. Тази информация звучи малко "фантастично", така че оставям на читателя да прецени дали тя е верна.     
     Наскоро богомилството като учение отново се възроди в България. Това се постигна чрез Божественото учение на българската окултна школа "Ученици на Всемирното Бяло Братство". Школата и учението са дело на всемировия Учител Беинса Дуно (със светско име Петър Дънов). Наскоро Учението на Беинса Дуно бе дадено на цял свят в своя автентичен вид и вече е неподвластно на догматизиране от страна на секти и некомпетентни лица. Днес богомили и бели братя започнаха да се обединяват все по-смело, независимо от своето религиозно изповедание. Това се случва сега, понеже Учението на Беинса Дуно приема всички религии, но се основава на Чистото Християнско Учение на богомилското движение. Лекциите, беседите, методите, музиката, които остави Учителя на Земята са голямо богатство, благодарение на което Новото човечество на Шестата подкоренна раса ще съумее да изгради новото общество; то да изповядва единствена световна религия, която да обедини всички хора по света. Неотложно във времето е да постигнем основния окултен закон: "Един е всички, всички сме Едно."   
6. Световна ли е войната с "епицентър" Украйна?     
    Неофициални източници твърдят, че начало на Третата световна война е през 11.09.2001г., когато са взривени кулите близнаци в Ню Йорк, в Америка. Тази война прерасна в биохимическа, когато се постави началото на Covid пандемията. Човечеството намаля значително. А хора, които са се занимавали с биохимия и медицина смело твърдят, че това са войните на бъдещето - биохимически. Бяха произведени препарати, които нагло нарекоха "ваксини". И всичко това се направи без стерилност в болниците, без условия за реална изолация на болните и здравите. Давам пример: в някои болници има само една тоалетна. Тя се ползва и от заразените с Covid, и от здравите, и от медицинския персонал.       
   Наясно съм, че войната все още "пере" мръсните пари на Америка и Западна Европа. Америка ни изнудва да сме на нейна страна във войната, а Русия не може да ни защити, защото е принудена да се спасява от САЩ. План Ран-Ът май работи с пълна сила. Учителя Петър Дънов е казал, че ако България бъде "под крилото на Русия", тя ще има велико бъдеще. За съжаление, ние не сме там. И все пак мисля, че Путин и цяла Русия, са на страната на мира. Получава се парадокс - воюваш, за да въдвориш мир. Президентът Путин откри в Украйна базите за вируси и ваксини на Америка. Той унищожи тези бази и така спаси голяма част от Европа и света. Факт е, че американската фирма Pfaizer създаде вируса Covid, а след това създаде и ваксината Pfaizer. Не знам как е в другите държави, но в България, макар тази ваксина да не беше задължителна, много хора бяха принудени да си я сложат, включително и аз. Много хора се ваксинираха принудително, за да не загубят работата си, за да имат достъп до институциите, за да не им бъде отказано лечение.       
     Истината е, че всяка ваксина Pfaizer е един "куршум". Много хора се презастраховаха с по 3 "куршума". Някои починаха още с първия, и то лекари, които се ваксинираха, за да дадат пример на човечеството.        
    Мисля, че войната се води освен за много пари и за намаляване на населението на Земята, заради светините, които описах в настоящото изследване - короната на Ищар и плочките с обръщение на Бог към народа на Русия и България. Вероятно войната се води и срещу дворянския род и княгиня Лейлия. Аз мисля, че на Америка не са ѝ нужни тези артефакти. Тя по-скоро се стреми да ни ги отнеме, за да ни омаломощи. Защото времето е показало, че България, закриляна от Русия става много мощен народ. Възхитена съм от президента Путин, защото воювайки с Америка, той се "държи" закрилящо към България и Киевска Рус.       
    Разбира се интересът на Америка към нашите светини, е само моя хипотеза, понеже точно с тези светини ние сме множество пъти по-силни и по-непоклатими.       
   Друг "трън" в окото на Америка е Всемировото Учение и Окултната школа "Ученици на Всемирното Бяло Братство", създадена от Учителя Беинса Дуно. В тази школа има много разумни хора, които се чувстват и са силни духом със Словото и методите на Учителя.   
image
Учителя Беинса Дуно

     Америка вече не може да унищожи това Учение, защото то стана световно достояние и е разпространено в цял свят. Дори в света има места, където уважават и практикуват методите на Учителя повече, отколкото ги уважават и практикуват в България.      Мисля, че Америка е най-фалшивата страна в света, която е с най-ниска ценностна система от всички Велики сили. Затова Учителя Беинса Дуно "образно" се е изразил, че Америка "ще бъде срината до основи."     
     Повече няма какво да кажа по тази точка освен, че ще се радвам, ако Русия победи в Третата световна война, макар в момента ние да се оказваме врагове на едни братя, които преди години мило наричахме "братушки". 
7. Вместо финал.    
МНОГО МОЩНА ФОРМУЛА на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов):

Сърцето ми е топло, 
душата ми е свежа,
умът ми е светъл,
духът ми е крепък,
защото живея в закона на Любовта,
в който няма никаква измяна.

image
Елеазар Хараш  

"В СЪРЦЕТО ИМА ЕДНА ТОПЛИНА, КОЯТО Я НЯМА И НА СЛЪНЦЕТО."
Елеазар Хараш (Петьо Йорданов) 
съвременния наместник  на Учителя Беинса Дуно, 
след брат Омраам
               

Допълнителни използвани източници: 1. Елементали - духове на природата - Akropol.bg akropol.bg/stranitsa/kniga-elementali-duhove-na-prirodata 
Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vedra79sineva
Категория: Други
Прочетен: 217023
Постинги: 249
Коментари: 51
Гласове: 493
Календар
«  Декември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031