Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2017 17:09 - Как да изберете своя собствена дизайнерска звезда
Автор: fashionjewelry Категория: Други   
Прочетен: 594 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.10.2017 17:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пръстените са символи на вечна любов, ангажираност и обещание, направено от любим човек. След като откриете човека на вашите мечти и сте готови да започнете отпадането на съвети за годежни пръстени, трябва да имате ясна визия за това, как искате да изглежда златният ви човек. Следователно следвайте стъпките по-долу, за да изберете свой собствен дизайн пръстен е важно.

  • Един лесен начин да определите любимата си форма и стил е да сърфирате в интернет. Едно чудесно място да започнем е нашата пръстенова галерия на Brides.com.) Започнете тайна платка на Pinterest; това е идеалното място за събиране на вдъхновяващи сватбени изображения, без гаджето ви да хвърли поглед. След като сте започнали да създавате банкови картинки, потърсете обща тема. Привлечени ли сте от кръгли или квадратни форми, пасианс или множество каменни настройки, ретро или модерен дизайн?


  • Винаги ли сте обичали класическия брилянтен диамант на лелята си? Погледнете към приятели, колеги, членове на семейството и дори напълно непознати за идеи. Обзалагаме се, че повечето от тях дори ще ви позволят да вземете пръстена си за тестуване (добре, вероятно не са непознати!). Но независимо дали търсите съвети или просто проверявате бижутата им, това е чудесен начин да се облекчите в процеса на пазаруване.

  • Има доста каменни форми, от които можете да избирате. Сред най-популярните са кръгла и принцеса, следвана от възглавница, смарагд, квадрат, овал, круша и сърце. Има изобилие от метални опции, въпреки че всичко се свежда до лични предпочитания. Ако носите много жълто злато, може да искате да останете в това метално семейство. Ако вашите ежедневни аксесоари са склонни да бъдат сребърни, платината изглежда като очевиден избор.

Също така можете да посетите Lajerrio Бижута onlien магазин, за да изберете различен стил на ангажиране ging. И помнете: Забавлявайте се! В края на краищата, кога ще пазарувате за такова важно бижу?





 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fashionjewelry
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9606
Постинги: 9
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол